Pištolj kojim su ubijeni Đokići pronađen u stanu ubice

Hronika 22. okt. 202115:42 > 16:03
Podeli:
Policija odvodi ženu uhapšenog Gorana Džonića, Goran Džonić, ubica, njiva, pretraga, pretraživanje, kuća Gorana Džonića, ubice porodice Đokić, Djokić
Foto: Nova.rs

Pištolj iz kog je ubijena porodica Đokić iz Aleksinca pronađen je danas u porodičnom stanu osumnjičenog ubice Gorana Džonića.

Porodica Đokić, Djokić, osumljičeni Goran Džonić
Foto: Privatna arhiva/Facebook/goran.dzonic

Potvrđeno je da je u pitanju oružje iz kog je tročlana porodica likvidirana.

Podsećanja radi, Goran Džonić, penzionisani vatrogasac, uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoje rođake porodicu Đokić. On je nakon zločina prisustvovao sahrani ubijenih.

Džonić je osumnjičen da je Đokiće kobne noći, 26. septambra, presreo na žutom skuteru, a kako ih je namamio do atara sela Moravac, gde ih je, kako se sumnja, on ubio i da li je imao pomagača, još nije poznato. Ubica je Gorana naterao da gleda kako mu ubija, prvo ženu, a potom i ćerku.

Nakon zločina iz Đokićevog automobila ukrao je nekoliko desetina hiljada evra. Deo tog novca, čak 43.000 evra zakopao je na imanju svog sina, vojnika, a deo novca krio je u kući, u usisivaču! Dug od 10.000 evra koji je imao odmah nakon toga je vratio. Upravo to je bio jedan od signala policiji da počne da ga proverava.

Na saslušanju Džonić je zločin pokušao da svali na svoje sinove! Nije se nadao da će oni proći poligraf i da policija protiv njega već ima brojne dokaze.

Džonić se trenutno nalazi u pritvoru.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar