Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Specijalni sud odlučuje po predlogu Tužilaštva za organizovani kriminal da se odredi pritvor do 30 dana dvojici policajaca P. J. i B. V, koji su uhapšeni zbog sumnje da su nakon hapšenja Veljka Belivuka i njegove grupe pokušali su prikriju dokaze tokom pretresa koji su vršili u njegovom stanu, ali i da navodno zadrže veću količinu novca koju su tom prilikom našli, saznaje portal Nova.rs.

Kako nezvanično saznajemo, jedan od privedenih policajaca se branio ćutanjem, dok je drugi izneo odbranu pred zamenikom tužioca za organizovani kriminal, koji je nakon saslušanja tražio od Specijalnog suda da se obojici odredi pritvor.

„Policajac koji se branio ćutanjem je Predrag Lajić, koji je bio načelnik Odeljenja za droge SBPOK“, kazao je za naš portal dobro obavešten izvor.

Podsetimo, mediji su preneli da su dvojica policajaca P. J. i B. V. tokom akcije hapšenja Belivukove kriminalne grupe bili na zadatku, u pretresu, njegovog stana koji se nalazi u Humskoj ulici kod stadiona FK „Partizan“.

Pročitajte još:

Kako je otkriveno, oni su došli u stan pod izgovorom da ga pretresu, međutim nisu znali da je BIA pre toga već ozvučila ovaj objekat, te je snimljen njihov razgovor, kao i to da su uklonili sve dokaze.

Sumnja se da je njihova namera bila da prikriju dokaze i tako pomognu Belivuku, ali i da zadrže novac koji se nalazio u ovom stanu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar