Foto: PrintscreenFacebook/CBS Chicago ; printscreen/instagram.com/winners_freight_llc

Prijatelji tragično nastradalog Nikole M. (29), koji je ubijen u pucnjavi u Čikagu, okupljaju se u Kragujevcu i odlaze kod Nikoline porodice da izjave saučešće, u suzama je za Nova.rs ispričala Nikolina bliska prijateljica, koja je zamolila da joj ne otkrivamo identitet.

Ona nam je ispričala da se od jutros čula sa zajedničkim prijateljima i da su svi u šoku zbog vesti koje su ih od ranog jutra uznemirile.

„Pre nekoliko dana sam se čula sa Nikolom, bio je presrećan zbog posla i pun planova. Ne mogu da dođem sebi šta se desilo. Strašno“, u neverici nam je ispričala ova devojka.

Pročitajte još:

Šokirana vestima o ubistvu prijatelja, kaže da ne može ni da zamisli tugu i bol Nikolinih roditelja i sestre, niti prave reči kojima može da im pruži utehu.

Od nje saznajemo da je Nikola bio dobar i vredan momak i da je u Ameriku otišao kako bi ostvario svoj ‘‘američki san‘‘. Pre odlaska, kaže ona, radio je u kragujevačkom Fijatu, ali je imao želju da se ostvari kao poslovan čovek i pokrene svoj biznis.

„Uspeo je u Americi da otvori svoju firmu za transport. Prvo je radio kao vozač kod drugog, ali je bio sposoban i hrabar da pokrene svoj posao. Rekao mi je ‘biznis napreduje, širimo se, krenulo mi je sve‘. A, sad ova tragedija. Užas, užas..“, u šoku ponavlja Nikolina prijateljica.

Foto:printscreen/instagram.com/winners_freight_llc

Kraguejvčanin Nikola M.(29), ubijen je jutros u u svojoj firmi u čikaškom predgrađu Burr Ridge. Njega je upucao Amerikanac, koji je u firmi radio kao vozač. U pucnjavi je ranjena i jedna devojka, a napadač je kasnije, tokom policijske potere za njim, izvršio samoubistvo.

BONUS video: Mesto zločina kod Smederevske Palanke: Sin ubio roditelje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar