Policija, tuča, hapšenje
Ilustracija: Nemanja Jovanović/Sol Vzquez / Alamy / Alamy / Profimedia

Dvojica nasilnika pretukla su pre nekoliko dana maloletnika u gradskom naselju Surčin u Beogradu, a kako saznajemo, napadači su i dalje na slobodi. Majka pretučenog dečaka u razgovoru za portal Nova.rs kaže da je u strahu za bezbednost svog sina.

Kako saznajemo iz razgovora sa majkom jednog od dečaka, izvesni S.S. (28) kolima je to veče dolazio po svoju devojku ispred školskog dvorišta. Grupa maloletnika, među kojima je i njen sin, nalazila se u dvorištu i tada je došlo do napada.

PROČITAJTE JOŠ:

„S. S. je krenuo kolima na njih pokušavajući da ih pomeri sa mesta na kom su se nalazili“, rekla je majka četrnaestogodišnjaka. „Kada je video da je sitniji od mog sina i da je nemoćan protiv grupe od desetak maloletnika otišao je po druga da ih zajedno prebiju“, navela je ona.

Ističe da je drugi mladić M. R. (30).

„Udario ga je i on je pao na zemlju nakon čega su počeli da ga šutiraju“, rekla je vidno potresena majka nakon čega nam je objasnila da njen sin, budući da je krupniji, nije uspeo da pobegne od napadača.

Na svu sreću, maloletnik je uspeo da se domogne dvorišta žene koja ga je primila u kuću i pružila mu utočište.

„On se boji za sopstvenu bezbednost. Zbog straha nije smeo da izađe iz kuće pet dana“, priča ova žena.

U razgovoru sa njom saznali smo da S.S. (28) radi na aerodromu u kontroli za bezbednost, a da M. R. radi u mesari. Dodala je da je brat izvesnog S.S. od ranije poznat policiji, odnosno kada je sa svojim drugovima opljačkao menjačnicu u Obrenovcu i kasnije se vratio da ubije vlasnika.

„Za sad je bezbedan“, kaže ona za svog sina i dodaje:

„Podneli smo krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje i čekamo da nadležni reaguju“.

Kako smo uspeli da saznamo od sagovornika, ovo nije izolovan slučaj nasilja u Surčinu jer se ljudi boje da prijavljuju nasilnike. Ona je navela da želi da zaštiti svoje dete i da je spremna da podnosi krivične prijave sve dok se osumnjičeni ne izvedu pred lice pravde.

Mi smo kontaktirali MUP povodom ovog slučaja, ali do objavljivanja ovog teksta nije stigao odgovor.

BONUS VIDEO: Čačak – curenje gasa

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar