Foto:Slavica Panić/Nova.rs

Posle petodnevne borbe lekara za njegov život, D.M. (35) iz Užica, koji je 26. jula povređen u tuči, kada je zadobio udarac sekirom u glavu, podlegao je povredama. Bitku za život izgubio je u kragujevačkom Kliničkom centru u koji je hitno prevezen iz bolnice u Užicu gde mu je pružena prva lekarska pomoć.

U tuči koja se dogodila u ponedeljak, lakše je povređen i njegov brat M.M. (33) koji je udarac sekirom dobio u rame ali on je posle ukazane pomoći pušten na kućno lečenje.

Mladiće iz Užičkog naselja Kapetanovina, gde se u Ulici Četvrtog puka i dogodila tuča, a koji su posle tuče pobegli, policija je uhapsila. Istog dana uhapšen je dvadesetogodišnji B.Č. a sledećeg dana uhapšen je i S.T. koji je sekirom teško povredio preminulog D.M. a koji je inače bio u kućnom zatvoru sa nanogicom, koju je u pokušaju bekstva isekao i bacio.

Do tuče je došlo u ponedeljak u kasnim večernjim satima kada su dvojica braće D.M. i M.M. iz naselja Bela Zemlja došli u Ulicu Četvrtog puka u užičkoj Kapetanovini, kako bi potražili S.T i B.Č. jer su sa njima imali neke nerešene probleme. Prema nezvaničnim informacijama, kada je S.T. saznao za njihov dolazak, telefonom je pozvao komšiju B.Č. koji je došao do njega i sa sekirama su dočekali dvojicu braće.

Prema kazivanju očevidaca, zavađeni muškarci su posle rasprave ušli u tuču a odmah se dogodio, sada već smrtonosni udarac. Povređeni D.M. se sručio na asfalt na kome su ostali tragovi krvi. Dok je brat povređenog kukao za bratom, napadači su se dali u beg.

Da razvade zavađene mladiće pokušale su komšije koje su se umešale među njih ali je sekira ipak stigla do glave pokojnog D.M.

Na lice mesta odmah je stigla hitna pomoć ipolicija. Teško povređenog D.M. prevežen je u užičku bolnicu nakon čega je zbog težine povreda prebačen u Kragujevac gde je posle pet dana borbe za njegov život i preminuo.

Nastradali D.M. biće sahranjen sutra.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar