Foto:Slavica Panić/Nova.rs

Policija je uhapsila mladića B. Č, koji se sumnjiči da je juče uveče učestvovao u tuči sekirama u Užicu, saznaje Nova.rs.

Uhapšen je B. Č. iz Užica, koji je jednom mladiću sekirom naneo lakšu povredu ramena. Za S. T., koji je sa nanogicom već bio u kućnom pritvoru, i koji je drugog mladića teško ranio udarcem sekirom uglavu, policija još uvek traga.

Pročitajte još:

Podsetimo, braća D.M i M.M. iz okoline Užica, posle svađe i koškanja sa S.T. i B.Č, iz užičkog naselja Kapetanovina, napadnuti su sekirama. Najpre je S.T. udarcem u glavu teško povredio D.Č., koji je zbog težine povrede prevežen sanitetskim kolima u Kragujevac.

Njegov brat M. M. je zadobio lakšu povredu od sekirom, koja mu je povredila rame, pa je posle ukazane lekarske pomoći pušten kući.

Foto:Slavica Panić/Nova.rs

Sve se dogodilo sinoć pre ponoći, kada su D. M. i njegov brat M. M. došli u Ulicu Četvrtog puka u Užicu da potraže suparnike sa kojim su, kako saznajemo, bili u sukobu.

S.T i B.Č su ih dočekali sa sekirama, a kako kažu meštani, da se komšije nisu umešale kako bi ih razdvojili, obračun četvorice momaka bi se završio još krvavije.

Uhapšenom D.M. određena je mera zadržavanja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar