Foto:Slavica Panić/Nova.rs

Policija traga za dvojicom muškaraca, koji su sinoć u Užicu učestvovali u tuči sekirama u tom gradu. Kako nezvanično saznajemo, jedan od njih, koji je sekirom u glavu udario mladića, već je na sebi imao nanogicu zbog ranijih dela. Policija za njima intenzivno traga.

Prema rečima komšija i očevidaca, to što se sinoć dešavalo u Ulici Četvrtog puka u užičkom naselju Kapetanovina, je bilo zastrašujuće. Prvo se čulo da je nešto puklo, za šta su pomislili da je nekom eksplodirao bojler, međutim, ispostavilo se da je u pitanju petarda.

Pročitajte još:

Ipak, ubrzo je usledio krvavi obračun između četvorice momaka.

„Izašli smo na terasu, čula se komšinica koja kuka: Jooj, što ubiste dete? U tom momentu jedan od njih pada na ulicu, vidi se krv na tom mestu, ne daj bože nikad ono više da se desi. Kada je on pao, tek tada je nastala gužva, da se nije umešao jedan komšija, koji je pokušao da ih razdvoji, ko zna šta bi se desilo, obojica su imali sekire pa bi možda i onaj drugi nastradao, ne znam kako se komšija usudio da stane među njih“, pričaju komšije.

Foto:Slavica Panić/Nova.rs

Prema nezvaničnim informacijama, dvojica momaka koji su napadnuti sekirama došli su iz drugog kraja grada jer su, navodno, imali neke nesuglasice sa momcima iz Kapetanovine.

„Mi smo čuli da su ti mladići negde sa Bele Zemlje i da su braća. Čuli smo i da je jedan rekao: Što mi brata ubiste? Posle je došla Hitna pomoć i policija. Povređeni momak je sanitetom odvežen u bolnicu, ne znam kako je, u glavu je udaren sekirom, onaj drugi je kukao za njim, strašno je bilo“, dodaju meštani.

Foto:Slavica Panić/Nova.rs

Kako Nova.rs saznaje, povređeni mladić je prvo prevezen u užičku bolnicu a zatim, zbog težine povreda, u Kragujevac. Drugi mladić je posle ukazane pomoći pušten kući.

Ubrzo nakon incidenta, policija je blokirala ulicu, započela istragu i potragu za dvojicom momaka, koji se nalaze u bekstvu. Motivi tuče za sada su nepoznati, policija je izvršila i pretres terena a tragovi krvi i dalje su na ulici.

BONUS video: Napad na radnicu teretane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar