Foto:Vesna Lalić/Nova.rs; Amir Hamzagic/ATAImages; Antonio Ahel/ATAImages

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom gostovanja na Pinku govorio je i o suđenju njegovog brata Andreja Vučića, član Izvršnog odbora SNS, sa advokatom Božom Prelevićem.

Prelević je nakon suđenja rekao da mu je Andrej Vučić uputio niz uvreda, piše Danas.

Pročitajte još:

Vučić je naveo da Prelević njegovog brata u sudnici nije smeo u oči da pogleda.

„Nije vam cilj, znate da ne možete da dobijete poverenje građana, jedini način vam je da sprovedete nešto nasilno“, rekao je.

Božo Prelević Foto:Milica Vučković/FoNet

Upitao je zašto Prelević Andreja Vučića „nije tukao“ u sudnici, ako mu je ovaj već uputio uvrede, jer opozicija stalno govori, kako je rekao, da će vlast „da bije“ i kako će „plivati Dunavom i Savom“.

„Nije smeo u oči da ga pogleda jer je video muškarca koji mu kaže sve što misli“, naveo je.

Napomenuo je da novinari nisu ni bili na ovoj suđenju.

Andrej Vučić je tužio u parničnom postupku beogradskog advokata Božu Prelevića, zbog izjave koju je dao za portal Nova.rs.

Foto:Antonio Ahel/ATAImages

I ovaj put predsednik se prisetio anegdota tokom dečačkih i mladačkih dana.

„Možda se ta žena seti. Kao klinci bili smo u Jurija Gagarina u zgradi 169, tada je bio napravljen Dom zdravlja u Bloku 44, još nije bio izgrađen Blok 44. Bila je zubarka Podesa Romić, imala je upečatljiv mladež, ali je bila stroga i vrsna zubarka. Starija žena, kod nje se nikada nije kasnilo, na pola sata idete kako je zakazano. Kad me majka odvete kod zubara to su noćne more bile. Ali smo imali zdrave zube svi. A sada nema zubara, probaćemo da vratimo zubare, da uljudimo sve što bismo mogli“, rekao je Vučić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare