Radoje Zvicer i Ljubo Milović Foto:detective-info.com.ua/Screenshot/skyaplikacija/libertas.me

Policijac Ivan Nikolić, osumnjičen za članstvo u policijskom narko-kartelu zajedno sa Ljubom Milovćem i Radojem Zvicerom, predao se istražnim organima u Crnoj Gori. Nacionalna poternica za Nikolićem raspisana je prošle godine.

Početkom godine održano je maratonsko ročište za kontrolu optužnice pred Specijalizovanim vijećem Višeg suda u Podgorici, koja je podignuta protiv 21 osobe, među kojim su osim Nikolića, gradonačelnik Budve Milo Božović, tajni agent Petar Lazović ali i bivši pomoćnik direktora Uprave policije (UP) Dejan Knežević.

SDT tu kriminalnu organizaciju, među kojima su osim Nikolića optuženi još i bivši i sadašnji službenici UP – Mileta Ojdanić, Ivan Stamatović, Nebojša Bugarin, Milan Popović, Miloš Mišurović, Marko Novaković, Vladimir Bajčeta, Tihomir Adžić i Ivan Mijatović, tereti za šverc 4,3 tone kokaina, pranje oko 7.000.000 evra, ali i za izazivanje opšte opasnosti, nedozvoljeno držanje oružja, zloupotrebu službenog položaja…

Optužnicom, koja je Višem sudu predata polovinom septembra prošle godine, obuhvaćeni su još i Božidar Jabučanin, Aleksandar Keković, Filip Zindović (Kljajević) i Dražen Milović, pišu Vijesti.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar