Kolege Milana Džonića uhapšenog zbog sumnje da je sa bratom Stefanom i ocem Goranom učestvovao u ubistvu porodice Džonić, danas su pred niškim Višim javnim tužilaštvom, potvrdile njegov alibi.

„Zadovoljan sam iskazom svedoka jer su oni potvrdili navode mog branjenika. Svi su u svom iskazu naveli da je u noći kada je došlo do ubistva, moj klijent bio na radnom mestu u vatrogasnoj jedinici“, saopštio je advokat Filip Domazet.

Pročitajte još:

Kako saznajemo, vatrogasci su kazali da su sa Milanom bili u spavaonici na dežurstvu. Jedan od njih je objasnio da je oko 00.30 sa njim pušio.

U ponedeljak su i kolege njegovog brata Stefana potvrdile da je i on bio na radnom mestu.

U 12 sati počinje saslušanje majke braće K. M. i K. M., supruge jednog i devojke drugog, koje je Goran Džonić označio kao neposredne izvršioca ubistva.

Sutra je planirano Goranov saslušanje i prepoznavanje braće K. M. i K. M.

Podsećanja radi, Goran Đokić, njegova supruga Gordana i dvadesetpetogodišnja ćerka Lidija ubijeni su u noći između 26. i 27. septembra u ataru sela Moravac. Njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra. Pretpostavlja se da je motiv ubistva koristoljublje jer je Goran Džonić dugovao velike sume novca između ostalog i svome bratu od tetke Goranu Đokiću.

Osumnjičen za trostruko ubistvo je Goranov rođak, Goran Džonić, koji je nakon privođenja prst uperio i u svoje sinove, kao i u drugu dvojicu braće. Zbog zločina uhapšeno je pet osoba i svima je određen pritvor do 30 dana.

BONUS video: Zapaljen pasat porodice Đokić

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar