Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Protiv starlete Tijane Maksimović (28), poznatije kao Tijana Ajfon, potvrđena je optužnica u BiH zbog sumnje da je organizovala dve devojke iz Beograda da zajedno pružaju seksualne usluge na privatnoj žurci u blizini Bijeljine krajem maja ove godine.

Optužnicu protiv Tijane Ajfon podiglo je Tužilaštvo u BiH, a nju je sud pre nekoliko dana potvrdio, navodi BLportal.

Pročitajte još...

Maksimovićeva se sumnjiči za krivično delo međunarodno navođenje na prostituciju. Nju optužnica tereti da je, krajem maja ove godine, podsticala državljanke Srbije sa područja Beograda, G.S. i S.P, da u cilju pružanja seksualnih usluga otputuju s njom u BiH, na područje Bijeljine, te da na privatnoj zabavi pružaju seksualne usluge za novčane iznose od po 500 evra.

Navodi se da je optužena, zajedno s navedenim osobama, 27. maja, tokom trajanja pandemije koronavirusa, ilegalno ušla u Bosnu i Hercegovinu, preko vodene granice na reci Savi, odakle su prevezene na dogovorenu privatnu zabavu u mestu Suho Polje u blizini Bijeljine.

Podsetimo, krajem maja ove godine, policajci MUP-a Republike Srpske došli su do informacija da se u jednoj privatnoj vikendici na području Suhog Polja kod Bijeljine organizuje proslava, te su upali u vikendicu i zatekli 35 osoba.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare