Foto: Jovan Mladenović/Nova.rs; printscreen instagram192; privatna arhiva

Devojčica N. M. (18) teško je povređena, dok je njen otac Vladimir M. nastradao, kada se namerno svojim automobilom zakucao u betonski stub u centru mesta u okolini Grocke.

Kako je deda nesrećne devojčice ispričao za portal Nova.rs, povređena N. M. i njena majka M. M. godinama su trpele nasilje od strane Vladimira.

Foto:privatna arhiva/facebook

„On ih je tukao sve. Njegovu nepokretnu majku, moj ćerku i unuku. Kada je unuka napunila 18 godina, moja ćerka više nije mogla da ga trpi i otišla je od njih, dva dana posle punoletstva“, priča nesrećni čovek i dodaje:

„Od kada je ona otišla krenule su pretnje da će ubiti sebe i ćerku. On je ovo planirao, hteo je da je ubije da bi napakosti njenoj majci, da ona pati još više. Koliko znam, nije smela da ode da vidi majku.

Pročitaj još:

Prema rečima dede, Vladimir M. i M. M. u početku su imali problem da dobiju dete.

„Njih dvoje su bili u braku i pre rođenja unuke. Šest godina nisu mogli da dobiju dete, a onda se rodila ona. Napatili su se toliko i on je na kraju hteo da je ubije. To je sve već bilo isplanirano. Čak je i odredio dva grobna mesta, za koja je rekao da će da sahrane njega i ćerku“, objašnjava nesrećni čovek i dodaje:

Foto: Jovan Mladenović/Nova.rs

„Vladimir je imao i oružje. Jednom prilikom kada je pretio ćerki i ženi, njegov prijatelj ga je prijavio policiji, koja je došla i zaplenila oružje. Posle toga tražio je na crno da kupi, ali nije uspeo. Pre nesreće poneo je nož sa sobom u automobil, verovatno da ako ne uspe da je ubije u nesreći, da bi dovršio što je započeo“.

BONUS VIDEO: Mesto nesreće u centru mesta kod Grocke

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar