vođa škaljarskog klana
Jovan Vukotić Foto: Savo Prelević

Policija traga za Kotoraninom Jovanom Vukotićem, jednim od navodnih vođa škaljarskog kriminalnog klana, rečeno je "Vijestima" iz te institucije.

POGLEDAJTE JOŠ:

Sagovornik „Vijesti“ rekao je da Vukotić u poslednjih dvadesetak dana nije primećen na teritoriji Crne Gore i da se potražuje zbog više teških krivičnih dela. Najavili su da će više detalja o tom slučaju saopštiti na konferenciji za medije čiji datum nisu precizirali.

U Podgorici, Kotoru i Cetinju danas su pretresani objekti u vlasništvu Vukotića, a pretresi su, prema saznanjima Televizije Vijesti, odobreni na zahtev Specijalnog državnog tužilaštva.

Tokom pretresa nije pronađeno ništa što bi bilo od koristi istražiteljima.

„Pretresi su obavljeni na četiri lokacije: dva u Kotoru, jedan u mestu Čevo, nadomak Cetinja i jedan u Podgorici. Pretresi su obavljeni po odobrenju sudije za istragu Višeg suda u Podgorici Radomira Ivanovića, a na inicijativu Specijalnog državnog tužilaštva koje preduzima krivične radnje u cilju provere da li je Vukotić sumnjiv za dva krivična dela i to: podstrekavanje na ubistvo i stvaranje kriminalne organizacije“, objašnjava sagovornik TV Vijesti blizak istrazi.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar