Igor Juric
Igor Jurić Foto:BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

Nakon skandaloznog javnog nastupa bivšeg šefa odseka za krvne delikte Žarka Popovića, koji je u emisiji na televiziji sa nacionalnom frekvencijom okrivio Igora Jurića za smrt sopstvenog deteta, on je ponovo dobio priliku da iznese isti stav, i to u društvu osuđivanog kriminalca Kristijana Golubovića.

PROČITAJTE JOŠ

Javnost je ostala zatečena izjavom Popovića koji je na TV Pink okrivio Jurića za smrt njegove ćerke Tijane.

„On je čovek kome je ćerka ubijena. A nije sebe pitao zašto ćerka od 15 godina u 23 sata uveče, u šorcu izlazi na ulicu i ide negde bez njegove kontrole“, rekao je nekadašnji šef odseka za krvne delikte.

Samo nekoliko dana kasnije on je ponovo dobio priliku da iznese slične izjave.

„On je otac devojčice koja je ubijena sa 15 godina na magistralnom putu u gluvo doba noći. Gde je tu njegova odgovornost da pusti maloletnu devojčicu u to doba… Kristijane, zamisli ti pustiš svoju ćerku da šeta ispod Plavog mosta…“, rekao je Popović obrativši se osuđivanom kriminalcu Kristijanu Goluboviću, koji je bio jedan od gostiju u emisiji na Hepi televiziji.

Da su režimski mediji otišli predaleko sa davanjem prostora onima koji to koriste za širenje nedopustivih izjava potvrdio je i Jurić, koji je ovaj isečak iz emisije objavio na svom Instagram profilu.

„Posle jedne uvrede na račun ubijene devojčice, mediji sa nacionalnom frekvencijom kao da se utrkuju ko će dati priliku ovom nesrećnom čoveku da nastavi vređati nedužno stradalo dete, njenu sestru i nas roditelje“, napisao je Jurić i dodao:

„Koliko možeš biti loš i zao čovek da sudiš o tome kako smo brinuli o Tijani, kako je bila obučena, da li smo je puštali ‘ispod Plavog mosta’? Pitam vas medije, voditelje, urednike, autore, zašto ne prekinete razgovore kada se vređaju mrtva deca? I da je dete bilo ‘ispod Plavog mosta’ kao što nije, da je nosilo kratke pantalone, i da je šetala u ‘gluvo doba noći’ na magistrali te kobne večeri kao što nije, da li je to opravdanje za monstruozno ubistvo?“, napisao je između ostalog Jurić.

BONUS VIDEO: Potraga u Aleksincu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare