Šabac sukob demonstranata Foto:Marko Zamurović

Čemodir Srnić, mladić koji je u fokus javnosti stigao nakon što je uslikan kako gumenim čekićem napada demonstrante na blokadi u Šapcu, navodno je učestvovao u incidentu u kom je pretučena maloletnica u Šapcu.

Kako je saopštila grupa građana „Pokernimo Mačvu“, noćas je u klubu „Bora Bora“ na Starom gradu u Šapcu, kako navode očevici, mladić prišao s leđa jednoj devojci prvo je polivši pićem, a zatim ju je i staklenom flašom udario u glavu. Obezbeđenje kluba je odmah reagovalo i nasilnika izbacilo napolje, a on im je sve vreme govorio „znate li vi ko sam ja?“. Odmah nakon incidenta su pozvani policijski službenici i Služba za hitnu i medicinsku pomoć.

Kako navodi povređena sedamnaestogodišnja K.K. na svojim društvenim mrežama, nasilnik je Čedomir Srnić, momak koga je cela Srbija upozala kada je na mostu u Šapcu 27. novembra čekićem krenuo na okupljene građane na protestu.

Tada je naneo telesne povrede jednom Šapčaninu. Povređena devojka ističe i da je protiv Srnića podigla dve krivične prijave zbog nasilja u prethodnom periodu, kao i da od njega trpi fizičko i psihičko nasilje godinu dana.

Foto: Redakcija MZR/Pokrenimo Mačvu
Foto: Redakcija MZR/Pokrenimo Mačvu
Foto: Redakcija MZR/Pokrenimo Mačvu
Foto: Redakcija MZR/Pokrenimo Mačvu

„Moje kretanje i moja sloboda je ukinuta. Molim sve koji vide da podele, da svemu ovome dođe kraj“, istakla je Šapčanka na svom Instagram profilu.

Nova.rs se uverila da je K. K. objavila ove tvrdnje na Instagramu, a policija u Šapcu nam za sada nije ni potvrdila ni negirala ovaj događaj.

O ovom događaju piše i lokalni portal „Podrinske“.

BONUS VIDEO: Tuča u bilijar klubu u Pančevu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar