FK Partizan, AEK, grobari
Foto: Starsport

Više javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je policiji zahtev za prikupljanje obaveštenja povodom dogadjaja tokom i posle utakmice odigrane 11. avgusta 2022. godine na stadionu FK “Partizan” između FK “Partizan” i FK “Aek” iz Larnake, nakon što mu je danas dostavljen izveštaj policije o toj sportskoj manifestaciji.

Naložena je identifikacija muškarca koji je u 44. minutu na istočnoj tribini stadiona nogom udario jednog od pripadnika Žandarmerije i podnošenje krivične prijave protiv njega zbog krivičnog dela Nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi.

Pročitajte još:

Takođe je naloženo da se identifikuje fotoreporter kojeg je napao igrač AEK-a N.T, kako bi se izjasnio o razlogu i načinu napada, kao i da li je zadobio neke telesne povrede tom prilikom.

Zahtevom je naloženo i da se utvrdi identitet četiri lica koja su nakon završetka utakmice neovlašćeno ušla u teren u trenutku kada su igrači FK “Partizan” došli do južne tribine, kao i da se utvrdi da li su se ta lica fizički ili verbalno sukobila sa drugim licima.

BONUS VIDEO: Akcija MUP – zaplena kokaina i heroina

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)