Foto: Nemanja Jovanović

Privredno društvo "Transport peroni d.o.o" uputilo je danas sopštenje kojim obaveštava javnost da je 22.04.2019.godine podneta tužba Privrednom sudu u Beogradu protiv firmi "Milenium tim" i "Beograd na vodi", kao i Grada Beograda i Republike Srbije-Ministarstvo unutrašnjih poslova, zbog fantomskog rušenja objekata tužioca u Savamali u noći izmedju 24.04. i 25.04.2016.godine, a radi naknade štete.

Za dan 21.10.2020.godine u Privrednom sudu u Beogradu, u 11,40 časova, sudnica 304, zakazano je ročište radi izvođenja dokaza saslušanjem svedoka, navedeno je u saopštenju te vas pozivamo da prisustvujete ovom sudjenju, te da o tome obavestite javnost.

Podsetimo, maskirani muškarci bespravno su rušili privatne objekate u beogradskoj četvrti Savamala u aprilu 2016. godine. Pet meseci nakon rušenja, gradske vlasti dozvolile su preduzeću „Beograd na vodi“ da na mestu porušenih objekata izgradi parking.

Pročitajte još:

Istraga po ovom događaju pokrenuta je pod pritiskom javnosti samo protiv policijskog komandira koji je označen odgovornim što policija nije odgovarala na pozive građana. Maskirani ruđitelji nikad nisu identifikovani.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare