Foto: Printscreen/Facebook/RTV Dukagjini

Video snimak koji se pojavio u prištinskim medijima, pokazuje trenutak kada se povređeni dovode u bolnicu nakon pucnjave u selu Glođane kod Dečana u bolnicu.

Podsetimo, kako su preneli prištinski mediji, nepoznata osoba pucala je na autobus i ubila vozača i dve mlađe osobe. Mediji na albanskom objavili su da je poginuo vozač Gani Đokaj i učenici L. H. i G. M.

Direktor bolnice u Peći rekao je da su dvoje poginulih studenti.

„Dvoje mladih su preminuli nakon što su upucani iz vatrenog oružja, a jedna osoba je povređena i u komi je“, rekao je Dreštaj za Kallxo.com.

„Oko 19.35 tri povređene osobe su dovezene u Urgentni centar gde smo im pružili prvu pomoć i uputili ih u bolnicu u Peći. Kasnije nas je direktor zamolio da izađemo na lice mesta i potvrdimo smrt. U incidentu su poginuli devojka i mladić i vozač autobusa“, rekao je Seljman Beriša iz Centra porodične medicine u Dečanima.

Motiv napada nije poznat, a Ekonomiaonline prenosi da je maskirana osoba vatrenim oružjem napala autobus. Policijski izvori su rekli da je osumnjičeni pobegao seoskim poljem nakon pucnjave.

Autobus je saobraćao od Dečana do Glođana, a Prema nezvaničnim informacijama u njemu nije bilo Srba.

BONUS VIDEO: Najava Novine NOVA za 27. i 28. novembar

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar