Oglasio se gradonačelnik Dečana povodom trostrukog ubistva u Glođanima

Hronika 26. nov. 202122:09
Podeli:
Baškim Ramosaj Foto: STRINGER / AFP / Profimedia

Gradonačelnik Dečana Bashkim Ramosaj oglasio se večeras na Fejsbuku i napisao "da je šokiran i tužan zbog zločinačkog napada u Glođanu, gde su život izgubile tri osobe, među kojima i dva studenta".

„Šokiran sam i tužan zbog zločinačkog napada u Glođanu, gde su život izgubile tri osobe, među kojima i dva studenta. Najiskrenije saučešće porodicama koje su izgubile svoje najmilije, pridružujemo vam se u ovom teškom vremenu za sve nas. Apelujem na organe za sprovođenje zakona da što pre otkriju i uhapse počinioca ovog gnusnog krivičnog dela“, napisao je Ramosaj.

Podsećanja radi, tri osobe su nastradale, a najmanje dve povređene u pucnjavi na autobus sa učenicima koja se oko 19 sati dogodila u selu Glođane kod Dečana, prenose mediji u Prištini.

Podsetimo, nepoznata osoba pucala je na autobus i ubila vozača i dva učenika. Mediji na albanskom objavili su da je poginuo vozač Gani Đokaj i učenici L. H. I G. M.

Motiv napada nije poznat, a Ekonomiaonline prenosi da je maskirana osoba vatrenim oružjem napala autobus. Policijski izvori su rekli da je osumnjičeni pobegao seoskim poljem nakon pucnjave.

Autobus je saobraćao od Dečana do Glođana, a Prema nezvaničnim informacijama u njemu nije bilo Srba.

BONUS VIDEO: Pucnjava u Zvečanu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar