Palma tvrdi da je otkrio identitet Marinikinog svedoka

Hronika 20. apr. 202108:10 > 08:1830 komentara
Podeli:
Foto: Screenshot/Tv Pink

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma objavio je na društvenim mrežama fotrografiju i identitet muškarca za kog tvrdi da je zaštićeni svedok potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, a koji ga je optužio da podvodi maloletnice u jedom jagodinskom hotelu.

Palma je objavio nekoliko fotografija muškarca za kojeg tvrdi da je anonomni svedok. Predsednik JS je naveo njegovo ime i prezime, a napisao je i da stanuje u Beogradu i da je član Stranke slobode i pravde, a povezao ga je i sa Draganom Đilasom.

Pročitajte još:

Podsetimo, svedok je bivši zaposleni u hotelu u Končarevu, a odlučio je da progovori o podvođenju maloletnica i žena. Sve to se dešavalo na žurkama koje su u hotelu organizovane.

“U tom hotel nakon raznoraznih žurki na kojima su pevale naše istradne zvezde, taksijem iz Beograda, posredstvom raznih likova su dovožene devojčice. Po mom slobodnom uverenju imale su između 15 i 18 godina. Ljudi koji su dolazili sa njim su bili njegovi koalicioni i poslovni partneri. Znalo se da posle takvih žurki te devojčice idu sa njim ili sa njima. Uglavnom je to nakon napijanja tih devojčica. Njegove hostese su nagovarale te devojčice, govorile da im neće biti ništa, da će sve biti u redu. A ja verujem da su to traume za tu decu”, rekao je svedok.

O tome je na konferenciji za novinare govorila i Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde.

“Podvođenje žena i devojčica ne idu samo uz mafiju. One su gotovo svakodnevica u našoj Srbiji. Danas znam da je podvođenje žena i devojčica svakodnevna stvar u Jagodini u kojoj vlada Dragan Marković Palma”, navela je Tepić.

Dragan Marković Palma je demantovao navode koje je iznela Marinika Tepić i anonimni svedok.

“Ono što je danas izgovorila gospođa, koja je glasnogovornica Dragana Đilasa su najgnusnije laži koje sam ikada čuo. To da ta gospođa laže, kao što sam nedavno rekao nije ništa novo, to je već postala svakodnevnica. Jedino što je tačno što je rekla je to da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor, a to će biti Đilasova glasnogovornica, autor laži koje je danas izgovorila”, rekao je Marković.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar