Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Advokat Miloš Andrijašević prozvao je na današnjem protestu advokata po imence 18 sudija Vrhovnog kasacionog suda koji su nakon tri godine poništili sopstvenu odluku i sada zauzeli stav da banka može da naplaćuje troškove za obradu kredita i osiguranja.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

„Slađana Nakic Momirović je u reviziji odluke rekla da banka ne sme da naplati trošak koji nikad nije ni nastao. Pitanje, šta se dogodilo 16. 9, ko je uticao na tebe da promeniš svoj zauzeti stav? Dobrila Strajina tvrdila da banka sme da naplati samo stvarni trošak…Dobrila, šta se to promenilo pa je VKS zauzeo stav da može da naplaćuje banka maglu.. Ko je uticao na tebe? Sudija Božidar Vujačić…njegovo ime je u 150 presuda javno objavljenih na sajtu VKS… Isto pitanje i za njega…šta se promenilo?“, govorio je advokat Andrijašević i onda prozvao i ostale sudije građankog odeljenja Vrehovnog kasacionog suda.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

„Branislav Kozinović, Branka Dražić, Danijela Nikolić….izađite i recite šta se promenilo? Vesna Suvić, Jelica Kertes, Spomenka Zarić. Zorana Delibašić, Gordana Komnenić, Jasminka Stanojević, Vesna Popović, Zvezdana Lutovac, Biserka Živanović, Branislav Apostolović…sve vas isto pitamo, šta se promenilo??? Dragišu Slijepčevića nećemo da pitamo ko je na njega“, kazao je Andrijašević.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Pročitajte još:

 

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare