Stefan Marković, meštanin Malog Orašja, sela u blizini Smedereva u kojem je sinoć došlo do pucnjave, kaže za portal Nova.rs da je poznavao i sve žrtve, kao i ubicu, te da nije delovalo da je U.B. spreman da počini ovakav zločin.

Marković priča da je sinoć bio u selu sa prijateljima, nakon čega je otišao kući, u nameri da večera, a potom se vrati u selo.

„Stižu mi poruke, i imam šta da vidim – u centru sela katastrofa, dosta ljudi pobijeno, ranjeno“, kaže ovaj meštanin.

On dodaje i da poznaje počinioca ovog zločina.

„Nije delovalo da je problematičan, i iako se nije družio ni sa kim odavde preterano, ali se uvek javljao, stane da popriča. Živi 500 metara od moje kuće, poznajem i sve ljude koji su ubijeni i ranjeni, drugari su mi ubijeni“, kaže Marković.

PROČITAJTE JOŠ

On dodaje da je čuo da se ubica posvađao sa nekim oko utakmice.

„Stric i ja smo čuli tri rafala, tu su valjda pobegli on i još dvojica od helikoptera i policije, tu je šuma. Izbacivao je na Instagramu da će sve da ih ‘poroka’, mangupira se. Katastrofa“, završava naš sagovornik.

Foto: MUP

Podsećamo, u pucnjavi koja se noćas dogodila kod Mladenovca ubijeno je osam osoba, dok je ranjeno njih 14, a pored počinioca U.B, policija je privale i njegovog dedu i ujaka zbog sumnje da se nakon zločina skrivao kod njih.

Pratite najnovije informacije na našem blogu.

BONUS VIDEO Selo Orašje kod Mladenovca gde se dogodio krvavi pir

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar