Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Beogradska policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, identifikovali su L. I. (1997), koji se sumnjiči da je 17. oktobra u Novom Beogradu izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju nad A. Š. (1985).

Sumnja se da je L. I. u podzemnoj garaži Tržnog centra „Ušće“ prišao sa leđa oštećenom i iz pištolja sa prigušivačem ispalio mu dva hica u predelu glave, nanevši mu teške telesne povrede.

Policija intenzivno traga za osumnjičenim.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Podsetimo, Aleksandar Šarac je teško ranjen u subotu u garaži TC Ušće dok se kretao ka svom automobilu kada je u njega, za sada nepoznati napadač, ispalio dva hica u glavu.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Atentator je, prema nezvaničnim navodima, na sebi imao crvenu jaknu, kačket i hiruršku masku. Pištolj je bacio kada je bežao iz garaže.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Podsetimo, Aleksandar Šarac već je bio na meti profesionalnog ubice kada je 5. januara 2019. došlo do pucnjave na Banovom brdu kada je greškom ubijen Nebojša Marković, njegov zet.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Tog dana Aleksandar je trebalo da krene na trening kao što to obično čini u to vreme, međutim ubica ga je zamenio sa zetom Nebojšom.

Foto: Vladislav Mitić/Nova.rs

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar