Otac Vladimir odbio da svedoči Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića kome se sudi zbog ubistva supruge, pevačice Jelene Marjanović, preminuo je danas nakon srčanog udara. Vladimir je 2017. godine iskoristio svoje pravo i odbio da svedoči protiv najužeg člana porodice, što je učinio i Zoranov brat Miloš Marjanović.

Vladimiru je otkazalo srce, a porodica Marjanović teško je primila ovu vest.

Inače, Vladimir je otac Zorana Marjanovića, koji je optužen da je ubio suprugu Jelenu Marjanović 2. aprila 2016. godine na nasipu u beogradskom naselju Crvenka u Borči. Suđenje Zoranu Marjanoviću (43), optuženom za teško ubistvo nastavljeno je 16. septembra saslušanjem svedoka Đorđa Marovića, inače izvršnog direktora u Telekomu. Marović je trebalo da stručno pojasni detalje u vezi sa veštačenjima Marjanovićevog telefona, ali na većinu pitanja sudskog veštaka nije mogao da se izjasni.

Marjanović je optužen za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina zatvora i brani se sa slobode.

Tužilaštvo ga tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva sa njima došla na nasip Crvenka u Borči.

Zoran Marjanović od početka negira da je ubio suprugu Jelenu.

Inače, ovaj slučaj je od samog početka u žiži interesovanja, a suđenje je najavljivano kao proces decenije pred srpskim pravosuđem.

BONUS VIDEO: Hapšenja u Novom Sadu

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar