Nenad Periš, otac nestalog Mateje Periša. ĐURO I NENAD PERIŠ, Nenad Periš o novim saznanjima o nestalom Mateju, prilog, emisija Među nama, Medju nama Nova S
Nenad Periš Foto: Nova S

Tri nedelje traje potraga za 27-godišnjim Matejem Perišem u Beogradu. Pred policijom su ponovo bili njegovi prijatelji, a fokus su sada poruke koje su izmenjivali o nestalom Splićaninu.

Nenad Periš koji u Beogradu još traga za svojim sinom misli kako te poruke nemaju direktne veze s nestankom jer govore o događajima nakon što je Matej otišao iz kluba Gotik.

Ali je juče u policiji saznao u kojem smeru istraga kreće, piše Jutarnji list.

Matej Peris
Matej Periš Foto:Screenshot/Instagram/matejperis

„Rečeno mi je da se proveravaju mobiteli i Matejev mobitel u smislu tačne lokacije, odnosno obavljanja tih kontakata i svega što se događalo te večeri. Čuo sam da su identifkovani posetitelji koji su se nalazili u neposrednoj blizini stola za kojim je bio moj sin s društvom. Oni sebe nazivaju Zadranima. Ali ja mislim da se ne radi samo o njima, nego još o nekim licima koja su bila tu sa strane“, rekao je Nenad Periš za RTL.

Pročitajte još:

Da je policija na dobrom putu, misli kriminolog Tonći Prodan. Sve te poruke, ako su tačne, i kontakti, pa i propušteni pozivi, iznimno su vredni jer popunjavaju rupe u noći nestanka.

„Tragovi uvijek postoje. Treba napraviti rekonstrukciju njegovog boravka u Beogradu, rekonstrukciju njegovih kontakata koji su bili pre. I tu može pomoći forenzika njegovog računara, njegovog telefona. Postoje mnogi alati koji su na raspolaganju policiji i obaveštajnim službama da dođu do odgovora na neka od ovih pitanja“, kaže Prodan.

BONUS VIDEO: Nenad Periš o novim saznanjima o nestalom Mateju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare