Osuđen otac ubice s Tvitera zbog lažnog prijavljivanja

Hronika 29. apr. 202113:35 > 13:37
Podeli:
Optuženi Neđeljko Đurović, Foto:Instagram

Bojica Đurović, otac Neđeljka mladića kojem se sudi da je u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu 2019. godine nasmrt izbo prolaznika Miloša Mileusnića, osuđen je juče na osam meseci uslovno sa rokom provere od tri godine jer je lažno prijavio da je policajac koji je uhapsio njegovog sina ranjen u svom stanu.

Protiv njega je podignut optužni akt, nakon čega je juče sklopio sporazum sa Prvim osnovnim tužilaštvom kojim mu je izrečena uslovna osuda.

Pročitajte još:

Lažno prijavljivanje se dogodilo pre dve nedelje, kada je Đurović nazvao policiju i Hitnu pomoć i ispričao im da se dogodila pucnjava u stanu u Beogradu u kojem živi policajac G.V..

„On je ispričao da je policajac koji je postupao u predmetu njegovog sina upucan i da je ranjen u svom stanu. Dao im je adresu stanovanja policajca, a nakon što su policija i Hitna pomoć došli na adresu nisu zatekli nikog. Policajac je bio na svom poslu“, navodi Blic.

Podsetimo, on je otac Neđeljku Đuroviću kome se sudi zbog teškog ubistva. On se tereti da je u januaru 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića kuhinjskim nožem nasmrt izbo studenta Miloša Mileusnića (24).

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar