nova godina beograd
Ilustracija: Shutterstock

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, nakon saslušanja G.V. koji je organizovao žurku pre dva dana na Starom Sajmištu na Novom Beogradu, zaključilo je sporazum o priznanju krivice, kojim je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od tri meseca.

Komunalna milicija prekinula je juče oko jedan sat iza ponoći ilegalnu žurku na Starom Sajmištu u Beogradu. U adaptiranom hangaru, tada se okupilo oko 120 ljudi, a policija je ubrzo ispraznila prostor i po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsila G.V. koji se sumnjiči za organizaciju „korona žurke“.

Organizator žurke G.V., određena je kazna u trajanju od tri meseca, nakon što je tužilaštvo sa njim sklopilo sporazum o priznanju krivice.

„Treće osnovno javno tuzilastvo u Beogradu, nakon saslušanja osumnjičenog G.V. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme trajanja epidemije iz člana 248. Krivičnog zakonika, povodom organizovanja nedozvoljenog okupljanja 120 građana tokom trajanja epidemioloskih mera u adaptiranom magacinskom prostoru na Starom Sajmistu, zakljucilo je sporazum o priznanju krivičnog dela po osnovu kog je određena kazna zatvora u trajanju od tri meseca“, navodi se u saopštenju ovog tužilaštva.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar