nova godina beograd
Ilustracija: Shutterstock

Nenad Lakić, komunalni milicioner, izjavio je da je tokom jučerašnje dnevne smene zabeležen samo jedan prekršaj zabrane rada posle 14 časova i to u jednom objektu brze hrane, dok je situacija bila potpuno drugačija tokom noćne smene.

„Bilo je više prijava na buke iz stana jer znamo da su se ljudi preselili u stanove. Bilo je tri intervencije gde smo zatekli i buku i okupljanje, na dve smo intervenisali sa pripadnicima MUP a na sve tri su napisane kazne. Takođe, imali smo veliko okupljanje u zgradi Bigza, koji nije predviđen kao ugostiteljski objekat, a da li je to zakupljen prostor još nije utvrđeno“, kaže Lakić i dodao:

Pročitajte još:

„Pojavile su se tu dve naše i tri patrole Interventne jedinice jer je izbila tuča između korisnika prostora. Zatečeno je 65 lica i za sve su napisane kazne od po 5.000 dinara“, rekao je on, pišu Novosti.

On je istakao i da je bila jedna zanimljiva situacija.

„To je bilo u jednoj kockarnici koja je bila zaključana, ali je bilo ulazaka i izlazaka sa zadnje strane. Zatečeno je osam lica i napisane su im prekršajne prijave, s nama su bili prisutni i MUP kao i dežurni javni tužilac“, objašnjava Lakić.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar