Foto: Instagram

Uhapšeni M. Đ. se predstavljao kao uspešni kaskader, a sumnja se da mu je škola jahanja bila i paravan za seksualne napade na učenice.

Vlasnik konjičkog kluba iz Barajveva i bivši kaskader M. Đ. uhapšen je danas zbog sumnje da je silovao deset devojaka, među kojima ima i maloletnica. On je prijavljen za silovanje, pokušaj silovanja i obljubu maloletne osobe.

Ovo je druga poznata ličnost u poslednjih nekoliko godina koja je osumnjičena ili optužena za silovanje i obljubu maloletnih osoba čije su žrtve bile devojke koje su bile učenice njegove škole.

On je u javnosti postao poznat kao učitelj jahanja, vlasnik škole jahanja, a nekada je bio kaskader koji je u filmskoj industriji bio decenijama. Između ostalog radio je i na snimanju serije „Nemanjići“.

Kako je svojevremeno o njemu pisao RTS, Krajem „devedesetih godina prošlog veka, doneo je odluku da otvori svoj konjički klub u Lipovačkoj šumi, i to iz nekoliko razloga ‒ da kao trener poduči zaljubljenike u konje i jahanje, naročito one najmlađe, da razvije ljudsku svest o životu u skladu sa prirodom, i da okuplja filmske radnike u druženju i kreiranju novih projekata za film i televiziju. Konji iz njegovog kluba imali su značajne uloge u raznim žanrovima, a u najvećem broju pojavili su se u seriji „Nemanjići“.

On je uhapšen danas u policijskoj akciji i određenoi mu je policijsko zadržavanje posle čega će biti priveden u tužilaštvo.

***

BONUS VIDEO: Miroslav Mika Aleksić, optužen za silovanje učenica svoje glumačke škole

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar