Okolnosti saobraćajne nesreće u Loznici ispituje komisija

Hronika 26. feb. 202116:05
Podeli:
Foto:BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

Ministarka pravde Maja Popović danas je u Loznici nakon sastanka da nadležnim pravosudnim organima, izjavila da je formirana komisija koja će ispitati sve okolnosti slučaja saobraćajne nesreće u kojoj je 28. januara stradala žena iz okoline Loznice.

„Do sada, po svim izvrštejima i pokazateljima nije napravljena nijedna greška, niti je povređen zakon ni u jednom smislu“, naglasila je Popović u kontekstu uznemirenja građana povodom te nesreće, zbog koje je pre tri dana uhapšen 36-godišnji muškarac iz Loznice.

Ministarka je ukazala da je u Osnovnom sudu u Loznici danas održan sastanak povodom uznemirenja građana koji tvrde da postoje određene okolnosti koje dovode u sumnju objektivnost rada i tužilačke organizacije i suda.

Sastanku su prisustvovali predsednica Osnovnog suda u Loznici, predsednik Višeg suda u Šapcu i predsednik Apelacionog suda u Novom Sadu, kao i postupajući tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Loznici, Viši tužilac u Šapcu i Apelacioni tužilac iz Novog Sada, prenela je ministarka u izjavi za Tanjug nakon sastanka.

„Mojim obraćanjem želim da pokažem da je Vlada Srbije na terenu sa svojim građanima, kako bi svim građanima pokazali da smo odlučni u borbi i da ne postoje zaštitćeni od bilo kog krivičnog dela i da niko u Srbiji neće biti amnestiran zbog njegove partijske pripadnosti ili njegovog finansijskog stanja“, poručila je Popović.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar