Foto: N1

Porodice nastradalog deteta i jedne žene u dve odvojene saobraćajne nesreće koje su se desile na teritoriji Loznice, protestovale su ispred Osnovnog javnog tužilaštva u Loznici, nezadovoljni jer smatraju da tužilaštvo opsrtuiše istrage u vezi sa tim slučajevima.

U međuvremenu, policija je sinoć saopštila da je uhapšen Lozničanin koji se sumnjiči da je 28. januara u mestu Voćnjak izazvao udes u kom je stradala žena iz okoline Loznice.

„Ja sam, prateći situaciju u odvijanju i naslućujući sam tok u kom sve to ide, 15. februara uputila pismo direktni predsedniku Vučiću. Od 15. februara on je pratio slučaj, i snoć me je kontaktirao i izjavio duboko saučešće, rekao da neće biti nedodirljivih i da nema zaštićenih i rekao da je osumnjičeni priveden“, rekla je ćerka poginule žene Mirjana Mićić.

Foto: N1

„Sad ja ne znam, možda bih imao jedno pitanje za predsednika. Ja njega znam, viđam ga na televiziji, želja mi je da ga pitam kad bih ga sreo u Loznici kad dolazi. Da li svaki roditelj za svoje ubijeno dete mora vama da se obrati? To bi bilo moje pitanje za predsednika“, kaže otac nastradalog deteta Vladimir Glišić.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar