Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu efikasnom akcijom u saradnji sa drugim organizacionim jedinicama MUP-a i Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su Stefana M. (1999) iz Kraljeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

Kako se sumnja, S. M. je 28. aprila ove godine, u ugostiteljskom objektu „Ritual“ u Nehruovoj ulici u Novom Beogradu, ispalio više projektila u tridesetsedmogodišnjeg muškarca koji je sedeo za stolom i tako ga usmrtio.

Kafe bar Ritual Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić razgovarali su sa operativcima koji su učestvovali u rasvetljavanju ovog teškog ubistva.

Ministar policije Aleksandar Vulin istakao je da je ponosan na rad beogradske policije na čelu sa načelnikom Milićem i naglasio da niti jedno teško ubistvo neće ostati nerasvetljeno i bez epiloga.

Pročitajte još:

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske uprave za grad Beograd brzom i efikasnom akcijom rasvetlili su teško ubistvo koje se dogodilo u Nehruovoj ulici. Ubistvo Luke Žižića sa pravom je uznemirilo Beograđane, baš kao i čitavu javnost. Marljivim i upornim radom beogradske policije i ovo teško ubistvo je rasvetljeno, a ubica pronađen i priveden pravdi. Možda nekada ne možemo da predupredimo i sprečimo da se dogodi teško ubistvo, ali niti jedno teško ubistvo neće ostati nerasvetljeno i nerešeno. Beograd je siguran grad, Srbija je bezbedna zemlja, a našu policiju čine izuzetni profesionalci koji su potpuno posvećeni svom poslu i zaštiti građana. Još jednom čestitam operativcima Policijske uprave za grad Beograd koji su rasvetlili teško ubistvo u Nehruovoj na brz i efikasan način“, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Pretresom stana u kojem je pronađen osumnjičeni, policija je pronašla izvesnu količinu narkotika i novca.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

BONUS VIDEO: Rekonstrukcija ubistva u kafiću Ritual

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar