Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Stefan M. (23) iz Kraljeva uhapšen je kasno sinoć u kraljevačkom naselju Grdica zbog sumnje da je ubio vlasnika kafića "Ritual" na Novom Beogradu Luku Žižića. Kako saznajemo, osumnjičeni se krio u stanu jednog prijatelja, a u trenutku hapšenja bio je sam. U stanu je pronađeno nekoliko hiljada evra, kao i manja količina kokaina i marihuane. Šta je motiv likvidacije još uvek je nepoznato.

Pripadnici MUP-a locirali su Stefana M. u naselju Grdica, kako se krije u stanu jednog prijatelja.

Vlasnik, kako smo saznali, nije ni znao da se osumnjičeni za ubistvo tu krije.

„Uhapšen je sinoć i odmah prevezen za Beograd. U stanu je tokom pretresa nađeno nekoliko hiljada evra, i manja količina kokaina i marihuane“, otkriva izvor našeg portala.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Dodaje i da u Kraljevu važi za sitnog kriminalca, i da je ranije osuđivan.

Šta se krije iza ubistva Žižića, još uvek nije jasno, ali bi možda moglo biti poznato nakon saslušanja osumnjičenog likvidatora. Takođe, trebalo bi se razjasni i da li je osumnjičeni za ubistvo Luke Žižića imao pomagače, kao i da se sazna ime eventualnog naručioca ubistva.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Kako smo već pisali, Stefan M. uhapšen je zbog sumnje da je u kafiću „Ritual“ na Novom Beogradu 28. aprila ubio Luku Žižića (37), vlasnika kafića. Tužilaštvo je, kako smo saznali, čekalo poklapanje DNK sa lica mesta i osumnjičenog.

Hapšenje je izvršeno u koordinaciji Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i Trećeg odeljenja MUP-a Srbije.

„Nakon što je jutros uhapšen, tužilaštvo je čekalo poklapanja DNK sa lica mesta i osumnjičenog. Takođe veštačili su se snimci sa nadzornih kamera, odnosno antropomerijsko veštačenje. Ubica je ispalio 10 metaka, šest je pogodilo njega, od čega dva u glavu“, otkrio je ranije izvor našeg portala.

Podsećanja radi, kamere su snimile ubistvo kao i uhapšenog Stefana M. koji je obučen u radničko odelo, sa kačketom i maskom na licu ušao u kafić, tražio da ide do toaleta, a onda prišao stolu za kojim je sedeo Žižić i zapucao u njega.

Žižićev brat i prijatelji skočili su da ga biju, ali je ubica u opštem metežu uspeo da pobegne na električnom trotinetu.

***

BONUS VIDEO: Rekonstrukcija ubistva u kafiću Ritual

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram