Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) još uvek se nije oglasilo o ubistvu vlasnika kafića "Ritual" na Novom Begradu, Luke Ž. (37), koji je likvidiran u četvrtak uveče dok je sedeo u svom lokalu. Iako je izvesno da je potraga za napadačem u toku, srpska policija još uvek nije saopštila ko je osumnjičeni napadač.

Sa druge strane, dok policija ćuti, mediji izveštavaju da napadač nije priveden, te da je za njim raspisana potraga. Iako je napadača usnimila kamera koja se nalazi u lokalu koji drži Luka Ž., zasad nije poznat identitet ubice koji je sasuo rafal iz pištolja u vlasnika „Rituala“.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Luka Ž. (37) ubijen je u svom kafiću „Ritual“, naočigled brojnih gostiju koji su se nalazili u pomenutom lokalu. Ubijeni muškarac od ranije je poznat policiji i navodno ima dosije zbog krivičnih dela krađa, kao i nanošenje telesnih povreda.

Samo dan nakon likvidacije koja je uznemirila stanare Novog Beograda, na društvenim mrežama pojavio se video snimak zločina. Na video snimku vidi se muškarac u radničkom kombinezonu sa maskom i kačketom na licu kako ulazi u kafić a potom ispaljuje pet, šest hitaca u pravcu stola gde je sedeo Luka Ž., koji je u tom trenutku sedeo sa nekoliko muškaraca, odnosno sa prijateljima i bratom.

Potom je jedan od muškaraca uhvatio ubicu, kome je tada spala maska, a u guranju se uključio još jedan muškarac. Zatim se vidi da ubica uspeva nekako da pobegne iz lokala, dok mu je jedan od muškaraca na leđima.

Ubrzo je osvanuo još jedan snimak na kome se vidi kako napadač beži do vrata, ali ga prijatelji Luke Ž. stižu, obaraju ga na zemlju i pokušavaju da ga savladaju, ali na neki neverovatan način zločinac uspeva da se otrne i pobegne.

Iako su se pojavljivale razne informacije, od toga da je priveden napadač, do toga da ipak nije, srpska policija se nije oglasila. Zasad nije poznato da li je napadač identifikovan, odnosno da li se makar zna njegov identitet.

Pročitajte još:

Ipak, mediji, a pozivajući se na izvore iz policije, navode da je za ubicom Luke Ž. i dalje potraga.

Prema nezvaničnim saznanjima, ubijeni Luka Ž. navodno je bio blizak jednoj navijačkoj frakciji Crvene zvezde.

Zasad nisu poznati motivi likvidacije koji je uznemirila stanara Novog Beograda.

BONUS VIDEO: Ubistvo na Novom Beogradu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar