Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N. K. (1980) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, navodi se u saopštenju MUP-a.

Sumnja se da ona, sinoć oko 23.10 časova, automobilom marke „škoda skala“, na obeleženom pešačkom prelazu u Ulici vojvode Stepe, naletela na petnaestogodišnju devojčicu koja je s teškim telesnim povredama prevezena u Vojnomedicinsku akademiju, gde je zadržana na lečenju.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je N. K. imala 1,02 promila alkohola u organizmu. Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ:

O ovoj nesreći javnost je prvo izvestila potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić, koja je objavila na društvenoj mreži „X“ da je zaposlena na televiziji Pink, Nina Kovačević, udarila na pešačkom prelazu devojčicu staru 15 godina i da je u trenutku nesreće imala više od jednog promila alkohola u krvi.

„Pijana Nina Kovačević sa Pinka udarila je na pešačkom 15-ogodišnju devojčicu. Lekari se bore za život deteta. Nina je imala više od 1 promila alkohola u krvi. Kada je Srbija tugovala zbog žrtava masakara 2023. Nina je sa zgrade Pinka narodu pokazivala srednji prst, s obe ruke“, poručila je Tepić.

BONUS VIDEO Sa mesta udesa dva voza kod Pančevačkog mosta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare