Foto: Instgram/serbialive_vesti

Mladić V.M. iz Srbije, koji je u nedelju uveče pretučen u Sutomoru u Crnoj Gori, oglasio se i ispričao šta se dogodilo i kako je zadobio teške telesne povrede.

V. M. je bio prevezen u bolnicu kolima Hitne pomoći, a sada je otkrio da je zadobio teške telesne povrede.

„Tačne su informacije sa lica mesta, od očevidaca kako ste preneli. Napadnut sam sinoć na šetalištu u Sutomoru od strane dva, meni nepoznata, mlađa čoveka koji su bili vidno pod uticajem nekakvih stimulansa i očigledno agresivni. Video sam da se koškaju, kako međusobno, tako i sa prolaznicima nasumično. Videvši to, pokušao sam mirno da ih obiđem i nastavim svoju putanju (pritom nismo imali nikakvu verbalnu komunikaciju). Međutim, osetio sam snažan udarac u predelu glave (sa leđa) i tada su počeli da udaraju jako i nekontrolisano, bez ikakvog razloga apsolutno, ničim izazvano zaista“, naveo je V.M. u izjavi, prenela je Instagram stranica „Serbialive_vesti“.

Kako je naveo, njemu je polomljen nos, brada mu je zašivena i ima hematome po celoj glavi.

„Osećam se loše i zaista ne mogu da shvatim zašto je ovo učinjeno. Po prirodi nisam konfliktan, naprotiv. Konobari iz obližnjeg kafića su mi pomogli dok nije stigla pomoć. Očevidaca je bilo mnogo, a sve se desilo u špicu između 20 i 21 čas“, naveo je mladić iz Srbije.

Podsetimo, dvojica mladića iz Bara, prema nezvaničnim informacijama, uhapšena su sinoć nakon što su na šetalištu u Sutomoru napali, a potom i pretukli mladića iz Srbije.

Mladić je napadnut u barskom naselju Sutomore, a zbog ozbiljnosti povreda prevezen je kolima Hitne pomoći u barsku bolnicu. Takođe, uhapšeni mladići bili bahati i tokom hapšenja.

***

BONUS VIDEO: Ispovest oca pretučenog dečaka iz Novog Pazara: Hteli su da mu unište sportsku karijeru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare