Zoran Milojević Zelja
Zoran Milojević Zelja Foto: N1

MUP Kraljevo je prošle nedelje saopštio da su pripadnici MUP-a u Raški uhapsili A.M. (29) iz Beograda, koji je osumnjičen za ubistvo u pokušaju. Nakon što je Krik danas objavio da se radi o sinu Zorana Milojevića Zelje, Milojević je potvrdio ovu informaciju za KoSSev. On navodi da se mladić sam predao i da je dejstvovao u samoodbrani, te da je povređeni muškarac u stabilnom stanju.

Naime, u saopštenju MUP-a od 11. decembra, navodi se da je brzom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Raški rasvetljeno krivično delo ubistvo u pokušaju.

Sumnja se da je A.M. dan ranije – 10. decembra, ispred ugostiteljskog objekta na Кopaoniku, nožem naneo teške telesne povrede tridesetšestogodišnjem sugrađaninu koji je prevezen u Кliničko-bolnički centar Srbije u Beogradu, piše Kossev.

A.M. je tada određeno zadržavanje do 48 sati i priveden je Višem javnom tužilaštvu u Кraljevu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KRIK (@krik.rs)

KRIK je objavio da se radi o sinu nekadašnjeg člana izvršnog odbora Srpske napredne stranke i poverenika za Kosovo i Metohiju Zorana Milojevića Zelje, te da je u međuvremenu i saslušan u Višem tužilaštvu u Kraljevu i određen mu je pritvor do 30 dana. Prema daljim saznanjima KRIK-a, on je navodno napao dvojicu muškarca – jedan je životno ugrožen od posledica ranjavanja nožem, dok je drugi pretučen.

„Šta da kažem, razumite me, i ja sam roditelj“, kazao je Milojević u kratkom razgovoru za KoSSev, dodajući: „Glupo je da sada ja u njegovo ime bilo šta govorim“.

On je ipak, na našu molbu, objasnio da se mladić A.M. sam predao, te da je dejstvovao u samoodbrani, nakon što su ga, kako je kazao, trojica muškarca prethodno napala. Milojević je još objasnio da se informiše o stanju povređenog muškarca, koji je, kako je on obavešten, u „potpuno stabilnom stanju“.

BONUS VIDEO: Tuča u Novom Sadu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram