Zoran Milojević Zelja
Zoran Milojević Zelja Foto: N1

Aleksandar Milojević, sin člana Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Milojevića Zelje u četvrtak uveče je na Kopaoniku nožem napao muškarca (36) i ugrozio mu život. To je samo jedno u nizu krivično delo koje je mladi Milojević počinio, budući da je, prema informacijama KRIK-a, osumnjičen u više od 30 slučajeva.

Aleksandar Milojević je prošle nedelje ispred ugostiteljskog objekta na Kopaoniku napao dvojicu muškarca – jednog je izbo nožem, a drugog pretukao.

Pročitajte još:

Milojević je saslušan u Višem tužilaštvu u Kraljevu i određen mu je pritvor do 30 dana.

Inače, Aleksandar ima bogatu krivičnu prošlost, budući da dokumentacija kosovske policije do koje su došli novinari KRIK-a pokazuje da je bio osumnjičen u više od 30 slučajeva.

Protiv njega su se vodili postupci zbog posedovanja droge i oružja, otmice, nanošenja teških telesnih povreda, pretnji, napada na službeno lice, ali i na desetine slučajeva zbog remećenja javnog reda i mira.

Zbog droge je privođen na Kosovu, a mediji su ga prošle godine dovodili u vezu s prebijanjem mladića ispred lokala brze hrane u Požarevcu. Pre pomenutog slučaja, Zeljin sin je boravio u zatvoru upravo zbog dilovanja narkotika.

BONUS VIDEO: Uhapšeno 11 osoba zbog iskorišćavanja maloletnog lica za pornografiju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare