Nikola Radevic
Nikola Radević Foto:kraljevo.rs

Nakon pisanja Nova.rs o Nikola Radeviću i skandalu koji je izazvao kada se 26. decembra u teškom pijanom stranju skidao go u jednom kafiću i seksualno uznemiravao gošće, on je danas smenjen sa funkcije.

Pročitajte još:

Nikola Radević je bio pomoćnik gradonačelnika Kraljeva za omladinu i sport, a danas je razrešen nakon skandala koji je procureo u javnost.

Pomoćnik gradonačelnika za omladinu i sport Nikola Radević je, kako Nova.rs saznaje, u poznatom kraljevačkom kafiću dobacivao devojkama, skidao se go i pokazivao polni organ, neke gošće seksualno uznemiravao, pa ga je na izlasku iz lokala sačekao mladić koji ga je „propisno prebio“.

Osim Radevića, koji je bio glavna zvezda večeri, u kafiću su tog 26. decembra, bil prisutni i zamenik gradonačelnika Vukašin Rakočević  i još nekoliko gradskih funkcionera i istaknutih članova Srpske napredne stranke. Društvo je želelo da proslavi još jednu, za njih, uspešnu godinu.

Proslava na kojoj je bilo mnogo više zvanica, skoro kompletno gradsko rukovodstvo i drugi počasni gosti, počela je u hotelu „Turist“. Već tada se dosta veselilo, slavilo, jelo i pilo, kao što dolikuje takvoj klijenteli kada se slavi „na račun“. U „Turistu“ je sve prošlo u redu, ali grupi najizdržljivijh funkcioinera to nije bilo dovoljno pa su promenili lokaciju.

Opredelili su se za jedan elitni kafić u centru Kraljeva, gde često dolaze i imaju svoj separe na galeriji. Oni su tamo redovni i cenjeni gosti zbog velikih računa. Jedan od njih je i Nikola Radević, koji je preuzeo ulogu glavne zvezde večeri, ali u najgorem smislu.

Bonus video: Blokada Kraljeva

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare