Oglasio se crnogorski MUP povodom pokušaja ubistva Zvicera

Hronika 27. maj. 202018:01 > 20:34
Podeli:
Radoje Zvicer Foto: detective-info.com.ua

MUP u Crnoj Gori izdao je zvanično saopštenje u kojem navodi da su zvanično obavešteni da su uhapšeni njihovi državljani Emir Tuzović (30) i Stefan Đukić (30).

Crnogorska policija tvrdi da je učestvovala u rasvetljavanju pokušaja ubistva Radoja Zvicera u Ukrajini.

„Službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su kroz neposrednu komunikaciju i direktnu razmenu operativnih informacija sa kolegama iz Ukrajine učestvovali u rasvetljavanju krivičnog dela ubistvo u pokušaju koje je izvršeno 26. maja na štetu crnogorskog državljanina Radoja Zvicera (38) Sektor kriminalističke policije – NCB Interpol Podgorica je danas, 27. maja zvanično obavešten da je u Kijevu 26. maja došlo do upotrebe vatrenog oružja kojom prilikom je povređen crnogorski državljanin“, istakli su iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je Crnogorska policija zvanično obaveštena i da su zbog sumnje da su izvršili pokušaj ubistva u Ukrajini uhapšeni crnogorski državljani Emir Tuzović (30) i Stefan Đukić (30).

„Oni su u prethodnom perodu bili predmet istrage crnogorske policije. Za Stefanom Đukićem je bila raspisana međunarodna poternica od strane NCB Interpol Podgorica zbog upotrebe vatrenog oružja u Baru krajem 2019. godine kojom prilikom je lišen života J.K., dok je V.G. teško ranjen“, kazali su iz Uprave policije.

Komentari

Vaš komentar