Foto: Shutterstock/Maia Kennedy / Alamy / Alamy / Profimedia/Instagram

Policija u Kohasetu saopštila je sinoć da je završila pretragu terena u potrazi za nestalom Anom Volš (39). U međuvremenu, oglasio se i njen suprug, Brajan Volš, zatraživši od svih koji su u međuvremenu komunicirali sa Anom ili imaju bilo kakvu informaciju, da se jave.

„Terenska potraga za Anom Volš i dokazima koji su vezani za njen nestanak je zatvorena. Pripadnici jedinice za specijalne i hitne slučajeve, kao i specijalizovana jedinica obučena za potragu i spasavanje, tri tima sa obučenim psima tragačima (K9), pretražilo je šumovite oblasti u blizini kuće nestale Ane Volš. Ronioci su takođe su pretražili mali potok i bazen kod njene kuće, ali dva dana zaredom nisu pronašli nijedan trag. Ukoliko policija ne pronađe nove tragove ili ne sazna nove informacije, ovakva potraga se neće nastaviti“, navodi se u saopštenju i dodaje da će policijski detektivi nastaviti da istražuju ovaj slučaj, kako bi eventualno došli do novih informacija.

Kako je naveo njen suprug Brajan Volš u razgovoru za tamošnje medije, on veruje da je Ana dobro.

Foto: Printscreen Instagram

„Dobar dan, ja sam Brajan Volš. Ane nema već nekoliko dana, proveravao sam na poslu, ali je nema. Iznajmila je kuću u mestu gde je bila (zbog posla) neposredno pre nestanka. Ako ste možda pričali sa njom u nedelju ili prethodnih nekoliko dana, molim vas da mi javite. Ako znate bilo koga sa kim je Ana bila u kontaktu, takođe mi javite. Žao mi je što vas uznemiravam. Ja verujem da je Ana dobro“, rekao je Brajan Volš, suprug nestale Ane.

U međuvremeno, zvaničnici su saopštili i da je u njenoj bivšoj kući izbio požar i pojasnili šta se zapravo dogodilo.

„Požar je izbio u bivšoj kući porodice Volš na u Kohasetu, odakle su se iselili u aprilu. Vatrogasci su reagovali nakon što su stanovnici prijavili da su osetili miris dima, a zatim ga videli. Evakuisane su tri odrasle osobe, uključujući dadilju i 21-mesečno dete. Niko nije povređen“, rekao je u petak uveče šef vatrogasne službe Kohaseta Džon Dokrej.

Podsetimo, Ana je svoj dom u Kohasetu u Masačusetsu napustila rano ujutru tog dana, nakon što je naručila zajedničku vožnju za međunarodni aerodrom Logan u Bostonu za 4 sata ujutru, a kako bi otputovala za Vašington na posao u firmi za nekretnine. Od tada joj se gubi svaki trag.

Tokom istrage, policija je otkrila da Ana nije ostavila nikakav digitalni otisak – isključivši svoj telefon 1. januara.Takođe, nema podataka o tome da je koristila svoje kreditne kartice posle Nove godine.

Foto: Printscreen Instagram

O nestaloj Ani, rodom iz Beograda, već danima se ne zna ništa. Nestanak je prijavio njen suprug Brajan Volš. Inače, Anin suprug se, prema pisanju medija, 2021., na saveznom sudu izjasnio krivim za prodaju dve lažne slike Endija Vorhola kupcu iz Južne Koreje za 80.000 dolara.

Bonus video: Potraga za nestalim avionom u Hrvatskoj

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar