Foto: Shutterstock/Instagram

Nestanak Beograđanke Ana Volš (39), inače majke troje dece, uzdrmao je javnost u Americi, ali i Srbiji. Okolnosti pod kojima je nestala Ana nisu poznate, policija aktivno radi na rasvetljavanju slučaja, a o Ani njeni prijatelji i poslovni saradnici imaju samo reči hvale.

Anu Volš, za koju se navodi da je odrasla u Beogradu, poslednji je video rođak, kako 31. decembra kreće iz kuće na let za Vašington, gde radi u firmi za nekretnine. Od tada se njen trag gubi.

Ana u Americi radi duži niz godina, a vremenom je napredovala i do pozicije izvršnog direktora poznate kompanije za nekretnine. Njeni prijatelji istakli su za medije da je reč o veoma uspešnoj poslovnoj ženi.

Foto: Instagram

„Ana je izvanredna žena. Ona je moćan rukovodilac, ona je majka puna ljubavi, ona je jedan od najistaknutijih ljudi koje poznajemo, i veoma smo uplašeni. Mnogo nam nedostaje i samo se molimo da bude bezbedna“, rekli su prijatelji i saradnici nestale žene.

Sa druge strane, iz njene kompanije dodali su i da aktivno učestvuju u potrazi.

„Aktivno pomažemo lokalnim vlastima u potrazi za našom voljenom koleginicom Anom i molimo se za njen bezbedan povratak“, saopštila je kompanija.

Ono što je i sama često potencirala na društvenim mrežama, jeste da je rodom iz Beograda. U jednoj objavi na Instagramu istakla je da se u Ameriku doselila 2005. godine.

Ana je udata za Brajana Volša, koji je 2021. pred sudom u Bostonu priznao krivicu za prevaru kupca iz Los Anđelesa, kojem je prodao dve lažne slike Endija Vorhola za 80.000 dolara. On trenutno čeka izricanje presude.

Pročitajte još:

Upravo on je prijavio njen nestanak, tri dana kasnije. Iako je ovo bilo sumnjivo javnosti, nadležni iz policije u mestu odakle je Ana istakli su da njen suprug sarađuje s policajcima.

Naveli su i da je isključeno da on ima bilo kakve veze sa njenim nestankom. Ana sa suprugom Brajanom ima tri sina.

BONUS VIDEO: Izgubljeni pas pronađen pomoću drona