Miroslav Mika Aleksić Foto: Dejan Živančević

Odbrana nastavnika glume Miroslava Mike Aleksića, vlasnika škole "Stvar srca", predložila je sedam svedoka da se saslušaju tokom istrage. Neki od svedoka već su saslušani.

Nakon što su saslušane sve žrtve koje su Aleksića prijavile za silovanje, odnosno za seksualno uznemiravanje, a potom i svedoci devojaka, izjave pred tužiocem počeli su da daju i svedoci odbrane. Do sada je saslušano pet svedoka – tri u četvrtak, dva juče, a očekuje se da će dva preostala biti saslušana u ponedeljak. Najava Aleksićevog advokata Zorana Jakovljevića da će odbrana imati više stotina svedoka pokazala se netačnom.

Pročitajte još:

„Odbrana je predložila sedam svedoka. Reč je o četiri bivša polaznika ili polaznice Mikine škole, dve majke polaznika i o logopedu“, piše Blic.

Naime, kod spomenutog logopeda Miroslav Aleksić i njegova supruga Biljana Mašić slali su učenike škole koji su imali problem s izgovorom i dikcijom. Takođe, reč je o osobi koja je angažovana na Fakultetu dramskih umetnosti, ali naš sagovornik nije znao da kaže o kakvom aranžmanu je reč.

Podsetimo, osumnjičeni Aleksić se tereti da je u periodu od 2008. do 2020. godine, izvršio osam krivičnih dela silovanja i nedozvoljene polne radnje, na štetu šest oštećenih, od kojih je jedna maloletna, prema ostalim ostećenima su radnje izvršenja preduzete i dok su bile maloletne i nakon punoletstva.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar