Miroslav Mika Aleksić Foto: Dejan Živančević

Profesor glume Miroslav Mika Aleksić, vlasnik škole "Stvar srca", koga je nekoliko devojaka optužilo za silovanje i seksualno zlostavljanje, saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu povodom nove prijave za nedozvoljene polne radnje. Kako saznaje portal Nova.rs, Aleksić je negirao krivično delo.

Reč je o devetoj žrtvi koja je Aleksića optužila za nedozvoljene polne radnje, a koja je takođe danas saslušana na ove okolnosti.

Pročitajte još:

Aleksić je negirao krivično delo, a on je tokom dana sproveden iz pritvora u Više javno tužilaštvo. Kako saznajemo, istraga protiv Aleksića je proširena, tako da se sada tereti za tri krivična dela: silovanje, seksualno zlostavljanje i nedozvoljene polne radnje.

Inače, tokom istrage saslušane su devojke koje su Aleksića optužile za silovanje i seksualno zlostavljanje, a među njima su i glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić.

Podsetimo, osumnjičeni Aleksić se tereti da je u periodu od 2008. do 2020. godine, izvršio osam krivičnih dela silovanja i nedozvoljene polne radnje, na štetu šest oštećenih, od kojih je jedna maloletna, prema ostalim ostećenima su radnje izvršenja preduzete i dok su bile maloletne i nakon punoletstva.
***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar