Foto:Nova.rs

Komandant Žandarmerije Dejan Luković otkrio je nove detalje o brutalnom ubistvu tročlane porodice Đokić iz Aleksinca i naveo da koristoljublje ne mora biti jedini motiv ovog zločina, sudeći po načinu na koji je izvršen.

Pročitajte još

–  Ovakva krivična dela najčešće se izvršavaju iz koristoljublja, iako ne mora uvek to da bude glavni uzrok, mogla je da bude i preljuba – naveo je Luković,a prenosi Blic.

On je istakao da je otmica, a potom i brutalno ubistvo porodice Đokić dobro isplanirano i najverovatnije je zločin izvršio više ljudi.

– Sa policijske strane gledano i iz iskustva kolega, koje je neizmerno, ovaj zločin prethodno je morao da bude dobro isplaniran ili je bilo više izvršilaca krivičnog dela. Lokacija gde je vozilo pronađeno je zaista dobro skriveno i to je moralo biti unapred isplanirano – rekao je Luković.

On je istakao i da je moguće da su ubice uveliko van granica naše zemlje.

– Izvršioci su mogli već dan nakon izvršenja zločina da budu van granica zemlje s obzirom na to da smo mi informaciju o nestanku dobili tek tri dana kasnije – rekao je Luković i precizirao da mobilni telefoni oca Gorana i ćerke Lidije koji su isključeni iste sekunde još nisu pronađeni.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (1)