nesreća preljina mrčajevci
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Sanja Ramić (28) i Milan Marinković (38), nevenčani supružnici, pronađeni su mrtvi u izgoreloj kući u Ralji kod Sopota.

Ceo slučaj dogodio se 11. juna oko 19 sati, samo devet dana nakon što su supružnici postali roditelji. Ipak, prema pisanju Blica, dete im je oduzeta, jer žive u lošim uslovima.

Komšije supružnika ispričali su da su jedne večeri primetili dim i vatru, ali da nisu obraćali pažnju na to, jer su supružnici sakupljali sekundarne sirovine.

„Stalno su nešto palili u dvorištu, tako da nismo pridavali značaj kad smo videli da kulja. U kući su našli ugljenisana tela Sanje i Milana. Bili su jedno preko drugog, kao da su zagrljeni. Svi smo bili ubeđeni da su oni smišljeno to uradili zbog tuge, jer su im iz Centra za socijalni rad oduzeli tek rođeno dete“, ispričale su komšije.

Međutim, majka pokojne Sanje, koja je rodom iz Kruševca, ispričala je da sumnja da je njena ćerka ubijena. Kako je navela, Marinković je njenu ćerku tukao i maltretirao

„Dete im se rodilo 2. juna, a on ih je izveo iz bolnice četiri dana kasnije i kada su stigli kući pretukao je i silovao. Izgladnjivao ju je, morali su da jedu hranu iz kontejnera“, rekla je žena.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar