Podeli
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Požar u stanu solitera na 10. spratu u Ulici Visokog Stevana na Dorćolu, iz kog je u poslednjem trenutku spasena tinejdžerka, prema policijskom zapisniku, najverovatnije je izazvala slavska sveća, koju je oborila - mačka, saznaje portal Nova.rs.

Saša Milošević Mare Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Naša saznaja potvrdio je i kompozitor Saša Milošević Mare, u stanu čije sestre se dogodio požar, i čija je najmlađa podstanrka teško povređena.

“Znam isto koliko i vi. Verujem da čak imate više informacija od mene. Po prvim nekim nalazima do požara je došlo zbog zapaljene sveće. Prvi rezultati istrage pokazuju da je sveću verovatno oborila porodična mačka. Moramo sačekati zvanične rezultate.  Velika je sreća u nesreći sto je devojčica preživela. Što se tiče nastavka njenog lečenja, čujem da se traži koža, odnosno dobrovoljci za transplantaciju”, kazao je za Nova.rs Mare Milošević.

Pročitajte još:

Podsetimo, tinejdžerku koja je prilikom požara zadobila opekotine prvog stepena spasili su mladići koji su radili na obližnjem gradilištu. Čim su začuli zapomaganje devojčice, mladići su uleteli u zgradu i počeli borbu za njen život. Ušli su na sprat ispod stana u kojem je ona bila, vezali su se kanapima za terasu sprat ispod, a Pavle Gavur, fasader sa gradilišta ju je uhvatio u naručje.

Pročitajte još:

Devojka je juče posle završene dijagnostike prebačena je na Kliniku za plastičnu hirurgiju i opekotine, rečeno je Tanjugu u Urgentnom centru.

Heroji koji su juče spasili život tinejdžerke zarobljene u stanu koji je goreo juče su za Nova.rs detaljno ispričali kako su izveli ovu gotovo filmsku akciju, što možete pogledati u video prilogu.

Komentari

Vaš komentar