Matej Periš Foto:MUP Hrvatska

Potraga za Splićaninom Matejem Perišem (27), koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, i dalje traje, a tokom jučerašnjeg dana pojavila se informacija da je nestali mladić bio aktivan na aplikaciji "Vajber".

Na slici, koja se pojavila u mnogobrojnih grupama koje se odnose na nestanak mladića, piše da je Matej bio dostupan u 21 sati i 58 minuta.

Zasad nije poznato o čemu se radi, s obzirom da su ranije mediji preneli da je njegov telefon poslednji put lociran u noći nestanka kod Velikog ratnog ostrva.

Ipak, ne isključuje se mogućnost da su eventualno istražitelji uspeli da otključaju Matejeve aplikacije, mimo činjenice da telefon nije pronađen.

Povodom ove informacije oglasio se i Nenad Periš, otac nestalog mladića.

„Upoznat sam sa tim od strane policije. Radi se o aktivnostima koje policija sprovodi u sklopu istraživanja svih detalja o ovom slučaju“, rekao je Periš za Telegraf.rs.

Pročitajte još:

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra. Te večeri je bio u klubu „Gotik“ sa prijateljima, da bi nešto posle ponoći izašao iz kluba, a potom bio usnimljen sa nekoliko nadzornih kamera – kako trči, pokušava da zaustavi taksi vozilo i kako se spušta stepenicama ka Savi.

Potraga za njim traje 23 dana, a istražiteji su fokusirani na reku Savu.

BONUS video: Rekonstrukcija kretanja Periša

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar