Foto: S.J/Nova.rs

Na Badnji dan u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u knjaževačkom selu Valevac, poginula je Mirjana R. (75) iz Knjaževca. Kako saznajemo, nesreća se dogodila nedaleko od seoskog groblja, kada je iz za sada nepoznatih razloga M.B. (32) koji je upravljao vozilom "daevu lanos", sleteo sa puta i udario u drvo.

Tom prilikom je on zadobio teške telesne povrede, dok je njegova baka Mirjana R., koja se nalazila na mestu suvozača, od zadobijenih povreda preminule na licu mesta.

„Brat i baba koji žive u Knjaževcu su došli kod mene u selo kako bismo se svi okupili na Badnji dan. Bilo nam je lepo i onda su oni krenuli kući. Kada smo čuli sta se dogodilo nismo mogli da verujemo. Moj brat je savestan vozač, radi kao taksista, ne pije alkohola, ne puši. Ovo nije trebalo da se desi, ovo je strašno“, priča Martina Krstić sestra M.B.

Martina nam je kazala da je njen brat prebačen u KBC u Nisu i da nije životno ugrožen. Prema poslednjim podacima M.B. nije bio pod uticajem alkohola. Naložena je obdukcija preminule  tiehnički pregled vozila.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar