Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs, Facebook/Anastasija Goranovic

Gimnazija "Veljko Petrović" iz Sombora oprostila se od učenica Anabele i Anastasije Goranović, koje je u sredu hladnokrvno ubio otac Zdravko Goranović. Goranović je ubio i suprugu Miru, a potom se obesio o gredu.

„Sa tugom u srcu i bolom u duši opraštamo se od naših gimnazijalki – Anabele i Anastasije Goranović. Nedostajaće nam vaša dobrota, pamet i lepota. Počivajte u miru! Neka vas anđeli čuvaju!“, navodi se u objavi na Fejsbuku, a koju su potpisali druga ubijenih tinejdžerki, odeljenjske starešine i kolektiv Gimnazije.

Takođe, kako je saopšteno, nastavnici, učenici i drugi građani moći će da se potpišu u knjigu žalosti i da daju prilog za porodicu tragično nastradalih Anabele i Anastasije na ulazu u zgradu Gimnazije sutra, 31.12. od 10 do 13h, u ponedeljak od 9 do 11h.

Pročitajte još:

Podsetimo, tragedija se dogodila u sredu, kada je pomahnitali Goranović ubio suprugu i ćerke, a potom se obesio o gredu. Krvavi pir dogodio se samo nekoliko dana nakon što je Goranović izašao iz zatvora, u kome je bio, kako se nezvanično saznaje, zbog nasilja u porodici.

Starija ćerka Anastasija imala je 19 godina i tek je završila srednju školu, a bavila se šminkanjem, dok je mlađa tek krenula u prvi srednje.

BONUS video: Mesto zločina u Somboru

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar